År 2014 slog 7H Fritid upp portarna för sin nya husbils och husvagns verkstad belägen i Kinna, ett stenkast från Göteborg. Verkstaden är komplett med den senaste utrustningen för att utföra alla typer av jobb. En Fullserviceverkstad där vi löser stora som små problem. Vi servar, reparerar och utför försäkringsarbeten på alla husbilar och husvagnar, gamla som nya.

Hos oss kan du både serva och reparera din husbil till konkurrenskraftiga priser. Vi utför . kamremsbyten, AC-montering och bränsleoptimering mm. För att läsa mer om bränsleoptimering, klicka här. Vi utför även omklädning av inredning, samt tillverkning av gardiner samt andra textiler för ditt fritidsfordon. Börjar din klädsel kännas gammal? Hör av dig för offert för omklädsel! Att klä om befintlig klädsel är ett mycket prisvärt alternativt jämfört med att köpa nytt.

Vi tillhandahåller och ombesörjer montering av ett komplett sortiment av tillbehör. Ska du köpa ny AC? Slå oss en signal för en offert! Vi tillhanda håller alla produkter för att göra just ditt fritidsfordon utrustat efter dina behov. Vi skräddarsyr löpande extrautrustning efter olika behov och intressen. Vår husbils/husvagns -verkstad ligger även i direkt anknytning med vår personbils verkstad, vilket innebär att vi även kan erbjuda alla typer av jobb för din personbil.

Vill du ha en offert? Maila vår verkstadschef Erno på erno@7hbil.se